кадър: БНТРедактор: Слави Трифонов разкри, че е преговарял с Христо Иванов

...
кадър: БНТРедактор: Слави Трифонов разкри, че е преговарял с Христо Иванов
Коментари Харесай

Христо Иванов, Мая Манолова, Кирил Петков, Асен Василев – всички били преговаряли с Трифонов

кадър: Българска национална телевизия

Редактор: 

Слави Трифонов разкри, че е преговарял с Христо Иванов и Мая Манолова персонално в своя офис. Той акцентира, че това не са били обществени договаряния. На тях обаче станало ясно, че те няма да поддържат държавното управление на Има Такъв Народ. „ Попитах Христо Иванов, добре де, къде я видяхте тази „ дълга ръка на Движение за права и свободи? ”, описа Трифонов в изявление с Бойко Василев по Българска национална телевизия.

Трифонов сподели също, че министрите от служебния кабинет Кирил Петков и Асен Василев също са създали контакт с него след последните избори. Той обаче не бил пряк, а посредством негов представител. „ Те пристигнаха при нас и споделиха, че желаят да останат ”, сподели водачът на Има Такъв Народ.

Трифонов сподели също, че е предложил Асен Василев да дава отговор особено за европейските средства, само че той желал да остане на поста си като финансов министър. Кирил Петков пък, по думите на Слави, почнал да му слага ултимативни условия и защото той не харесвал такова отношение към себе си, решил, че няма да се схванат.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР